erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Skräddarsydda lösningar för unika behov & önskemål

Värmeri

Vi på ERLA Teknik är specialiserade på att erbjuda högkvalitativa värmerier. Med fokus på att uppfylla era krav och behov, erbjuder vi en mångsidig och pålitlig lösning för att hålla maten under hela serveringen.

Värmerier

Vi på ERLA Teknik skapar skräddarsydda lösningar som säkerställer optimal temperatur och håller hög standard under hela serveringen. Vår erfarenhet sträcker sig från skolor till flertalet verksamheter, vilket vittnar om vår flexibilitet och kapacitet att hantera både stora och komplexa projekt. Med ERLA Teknik kan ni förvänta er högkvalitativa lösningar för förvaring och servering av varm mat som är både effektiva och hållbara.

Värmeri för storkök

ERLA Teknik är ledande inom design och tillverkning av skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger. Vi förenar estetik och funktionalitet för att skapa effektiva och inbjudande miljöer. Vårt fokus ligger på att skapa skräddarsydda storköksutrustning för både kall och varm servering. Ta del av några av våra tidigare arbeten nedan, men kom ihåg att vi skapar skräddarsydda lösningar efter varje unikt behov och önskemål!

Värmerier & tidigare arbeten

På Erla Teknik är vi stolta över att ha ett brett spektrum av återkommande kunder. Dessa kunder litar kontinuerligt på vår expertis för att utveckla och underhålla skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika behov.

Skol-värmeri

Ny skola, nytt värmeri! Idag lämnar vårt senaste värmeri, ett så kallat SKOL-värmeri, verkstaden för att ersätta en gammal trotjänare på en skola någonstans i Sverige. Detta värmeri är byggt med stomme i vårt egna system med eloxerade aluminiumprofiler. En innovativ detalj är de inflyttade hjulen som förhindrar kollision med intilliggande enheter vid förflyttning – en liten förändring som gör stor skillnad i vardagen. Speciellt för detta värmeri är dess fast brickbana, där brunnarna är placerade på längden. Det är en design som är speciellt anpassad för att barn ska nå fram lättare. Dessutom är det möjligt att komplettera värmeriet med tillval som dörrar och överhylla med belysning.
 

Starta upp ett projekt

1. Berätta om ditt projekt

Starta med att fylla i en kort formulär om ditt tekniska behov eller projektidé. Ju mer detaljer du ger oss, desto bättre kan vi förstå och hjälpa dig.

2. Vi utforskar möjligheterna

Vårt team av experter granskar din förfrågan och utvecklar en skräddarsydd lösning. Vi garanterar en innovativ och kostnadseffektiv strategi för ditt unika projekt.

3. Din personliga offert

Inom kort får du en detaljerad offert med tidsramar och prisförslag. Vår offert ger dig en klar bild av hur vi kan förverkliga ditt projekt.

Du kan även ringa oss för att prata med en av våra experter direkt

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige