erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Vad vi gör

Tjänster

ERLA Teknik erbjuder ett omfattande utbud av skräddarsydda inredningslösningar, designade för att möta dina specifika behov. Från innovativa lösningar för restauranger och storkök, till anpassade fasta och mobila inredningar för vård- och omsorgssektorn, till robusta maskinskydd för industrin – vi strävar efter att skapa unika och hållbara miljöer som transformerar ditt utrymme och överträffar dina förväntningar.

Inredningar för storkök och restauranger

ERLA Teknik designar, tillverkar skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger, som kombinerar estetik och funktionalitet för en effektiv och välkomnande atmosfär.

Experter på skapa serveringsmöbler för både kall och varm servering av mat till era gäster. 

Erla Tekniks innovativa aluminium knutsystem som demonstrerar företagets skräddarsydda lösningar för inredningar i storkök, restauranger och vårdinrättningar.

Eget profil- och knutsystem i aluminium

Med vårt unika profil- och knutsystem i aluminium erbjuder vi oändliga möjligheter att skapa stabila, hållbara och unika lösningar för alla dina inredningsbehov.
Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar

Utforska vårt omfattande sortiment av mobila fasta inredningar. Vi erbjuder praktiska skåp, flexibla vagnar och smarta inredningslösningar som är noggrant designade med fokus på kvalitet, hållbarhet och enkel rengöring.
Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Vi tillverkar skräddarsydda maskinskydd för industri, utformade för att säkerställa högsta säkerhetsnivåer och effektivitet. Lita på oss för maskinskydd som håller dina maskiner säkra och ditt team skyddat.

Din partner över branschgränser – från restauranger till vårdsektorn

Rimi Storkök och Erla Teknik samarbetar för att leverera skräddarsydda och högkvalitativa inredningslösningar för storkök och restaurangmiljöer.
Restauranger och Storkök

Skapar skräddarsydda inredningar för matlagning och servering.

Industri

Tillhandahåller skyddslösningar för maskiner för att säkerställa högsta säkerhetsnivåer och effektivitet.

Företag och Kontor

Designar och installerar inredningar för arbetsplatser, inklusive omklädningsrum, kontorslandskap och mötesrum.

Vård- och Omsorgssektorn

Levererar både fasta och mobila inredningar anpassade för höga krav på säkerhet och hygien.

Offentliga verksamheter

Levererar kompletta lösningar, från design till installation, för en mängd olika offentliga utrymmen.

För kvalitet spelar roll

Alla våra produkter är stolt tillverkade i Skurup, Skåne, på ERLA Tekniks egen produktionsanläggning. Vi lägger stor vikt vid att hålla hela tillverkningsprocessen inom våra egna lokaler – från design till färdig produkt. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten på våra inredningslösningar.

Varje produkt skapas för hand av våra erfarna hantverkare, som använder endast högkvalitativt svenskt stål och laminat. Resultatet är hållbara, pålitliga produkter som är designade för att stå emot tidens tand och möta de krävande behoven i ditt utrymme.

Vi på ERLA Teknik tror på att använda de bästa materialen för att skapa våra högkvalitativa inredningar, och därför väljer vi svenskt stål. Detta stål, känt för sin styrka och hållbarhet, bidrar till att ge våra produkter den långa livslängd och höga prestanda våra kunder förväntar sig.

När det gäller våra laminerade ytor, vänder vi oss till svenskt kompaktlaminat. Detta högpresterande material kombinerar hållbarhet och estetik, vilket ger en yta som är både robust och visuellt tilltalande. Dess förmåga att motstå slitage och fukt gör det till ett utmärkt val för de krävande miljöer där våra inredningar ofta placeras.

På ERLA Teknik, använder vi ofta aluminium i våra produkter på grund av dess unika kombination av lätthet och styrka. Dessutom är aluminium korrosionsresistent och har utmärkt hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt material för våra inredningar. Med sin moderna estetik bidrar aluminium till att skapa visuellt tilltalande och hållbara lösningar.

Trä är ett tidlöst material som erbjuder naturlig skönhet och varm estetik. På ERLA Teknik, väljer vi noga ut våra trämaterial för deras kvalitet och hållbarhet. Trä skapar en välkomnande atmosfär i alla utrymmen, och dess mångsidighet gör att det kan användas i en mängd olika inredningslösningar."

Vi använder också plast i många av våra produkter på grund av dess flexibilitet och mångsidighet. Plast kan formas till nästan alla former och storlekar, vilket gör det möjligt för oss att skapa unika och anpassade lösningar. Dessutom erbjuder plast en mängd olika finish och färger, vilket gör det till ett utmärkt material för att skapa inredningar som passar varje kunds unika stil och smak.

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!”

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige