erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Storköksinredning

Vi specialiserar oss på skräddarsydda inredningar för storkök, för att skapa effektiva och estetiskt tilltalande arbetsmiljöer.

Vad är ett storkök?

Storköksinredning består av specialdesignade lösningar för kök där stora volymer mat lagas, som i restauranger och skolor. Hos ERLA Teknik och RIMI storkök innebär detta att erbjuda skräddarsydda inredningar som är både effektiva och hygieniska, med material som rostfritt och aluminium. 

ERLA Tekniks storkök

På ERLA Teknik är vi specialister på storkök och restauranger. Med vår djupa förståelse för branschens krav och behov skapar vi skräddarsydda inredningslösningar som ökar effektiviteten och funktionaliteten i ditt kök och matsal. Vi fokuserar på att leverera högkvalitativa material och innovativa designkoncept som uppfyller de stränga kraven inom storköksmiljöer. Vårt mål är att skapa en perfekt balans mellan prestanda och estetik för din restaurang. Ta kontakt med oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa en framgångsrik verksamhet inom storkök och restaurang. 

Rimi Storkök och Erla Teknik samarbetar för att leverera skräddarsydda och högkvalitativa inredningslösningar för storkök och restaurangmiljöer.

Värmerier och kylerier

Vi designar värmerier som är optimerade för att hålla mat varm under långa perioder utan att kompromissa med kvalitet eller säkerhet. Dessa lösningar är anpassade för att uppfylla de specifika behoven i storkök där stora mängder mat hanteras samtidigt. 

Kylerier är avgörande för att säkerställa matens hållbarhet och säkerhet. ERLA Teknik erbjuder skräddarsydda kylerilösningar som inkluderar kylrum och specialanpassade kylmöbler, utformade för att bibehålla optimal temperatur och hygien i hela kylkedjan. 

ERLA Tekniks
tjänster inom storköksinredning

ERLA Teknik erbjuder skräddarsydda lösningar för storkök som inkluderar design, tillverkning och installation av högkvalitativa köksinredningar. Med fokus på hållbarhet och funktionalitet, arbetar de nära sina kunder för att skapa köksmiljöer som uppfyller alla specifika behov och krav. 

Värmeri

Fördelar
med anpassad storköksinredning

Ett välplanerat storkök kan förbättra effektiviteten i köket, minska kostnaderna och öka säkerheten. Genom att använda material som är lätta att rengöra och utforma arbetsstationer för optimalt arbetsflöde kan man säkerställa att köket fungerar smidigt även under höga belastningar. 

Vanliga frågor

Hygien är kritisk i storkök för att förebygga livsmedelsburna sjukdomar och säkerställa säker matservice. Detta innebär användning av material som är lätta att rengöra, samt design som minimerar risken för kontaminering. 

De vanligaste materialen är rostfritt stål och aluminium. Rostfritt stål är populärt på grund av dess hållbarhet, hygieniska egenskaper och enkelhet att rengöra. Aluminium används för sina lätta och flexibla egenskaper. 

  • Arbetsflöde: Smidig matlagning och förberedelse. 
  • Hygien: Lättstädade material och design. 
  • Hållbarhet: Utrustning som tål intensiv användning. 
  • Ergonomi: Minskad belastning på personal. 

För kvalitet spelar roll

Alla våra produkter är stolt tillverkade i Skurup, Skåne, på ERLA Tekniks egen produktionsanläggning. Vi lägger stor vikt vid att hålla hela tillverkningsprocessen inom våra egna lokaler – från design till färdig produkt. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten på våra inredningslösningar.

Varje produkt skapas för hand av våra erfarna hantverkare, som använder endast högkvalitativt svenskt stål och laminat. Resultatet är hållbara, pålitliga produkter som är designade för att stå emot tidens tand och möta de krävande behoven i ditt utrymme.

Vi på ERLA Teknik tror på att använda de bästa materialen för att skapa våra högkvalitativa inredningar, och därför väljer vi svenskt stål. Detta stål, känt för sin styrka och hållbarhet, bidrar till att ge våra produkter den långa livslängd och höga prestanda våra kunder förväntar sig.

När det gäller våra laminerade ytor, vänder vi oss till svenskt kompaktlaminat. Detta högpresterande material kombinerar hållbarhet och estetik, vilket ger en yta som är både robust och visuellt tilltalande. Dess förmåga att motstå slitage och fukt gör det till ett utmärkt val för de krävande miljöer där våra inredningar ofta placeras.

På ERLA Teknik, använder vi ofta aluminium i våra produkter på grund av dess unika kombination av lätthet och styrka. Dessutom är aluminium korrosionsresistent och har utmärkt hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt material för våra inredningar. Med sin moderna estetik bidrar aluminium till att skapa visuellt tilltalande och hållbara lösningar.

Trä är ett tidlöst material som erbjuder naturlig skönhet och varm estetik. På ERLA Teknik, väljer vi noga ut våra trämaterial för deras kvalitet och hållbarhet. Trä skapar en välkomnande atmosfär i alla utrymmen, och dess mångsidighet gör att det kan användas i en mängd olika inredningslösningar."

Vi använder också plast i många av våra produkter på grund av dess flexibilitet och mångsidighet. Plast kan formas till nästan alla former och storlekar, vilket gör det möjligt för oss att skapa unika och anpassade lösningar. Dessutom erbjuder plast en mängd olika finish och färger, vilket gör det till ett utmärkt material för att skapa inredningar som passar varje kunds unika stil och smak.

Relaterade tjänster

Erla Tekniks innovativa aluminium knutsystem som demonstrerar företagets skräddarsydda lösningar för inredningar i storkök, restauranger och vårdinrättningar.

Eget profil- och knutsystem i aluminium

Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar för offentlig verksamhet

Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!”

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige