erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Material och innovation som spelar roll

Skapa framtiden med våra material och dina projekt

Dyk ner i ERLA Tekniks värld av banbrytande material och upptäck kraften i vår innovation för att förverkliga dina visioner.

Våra material

Rostfritt Stål - Styrka och Lång Livslängd

Hygieniskt, korrosionsbeständigt, perfekt för hållbara köks- och industriinredningar.

Kompaktlaminat - Flexibilitet och Design

Starkt, motståndskraftigt mot slitage, optimalt för krävande offentliga utrymmen.

Aluminium - Lätt och Hållbart

Lättviktigt, rostbeständigt, idealiskt för flexibla och innovativa konstruktioner.

Trä - Naturlig Skönhet och Funktionalitet

Naturligt, varmt och tidlöst, suveränt för både traditionella och moderna designelement.

Plast - Mångsidighet och Låg Vikt

Mångsidigt, lätt att rengöra, utmärkt för en rad olika användningsområden från inredning till maskinskydd.
Rostfritt stål

Rostfritt Stål - Styrka och Lång Livslängd

Material och innovation – Rostfritt stål är inte bara hygieniskt och korrosionsbeständigt, det är även oerhört hållbart. Dess robusthet och tåliga egenskaper gör det till det perfekta valet för att skapa hållbara och pålitliga inredningar i kök, restauranger och industriella miljöer. Utöver dess praktiska egenskaper erbjuder rostfritt stål också en ren och modern estetik som kompletterar olika designstilar.

Vill du ha ett inredningsmaterial som kombinerar hållbarhet och elegans? Kontakta oss för att utforska möjligheterna med vårt rostfria stål och upptäck hur det kan lyfta ditt projekt till nya höjder. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som utnyttjar materialets styrkor och innovativa designkoncept för att skapa enastående inredningar. Låt oss vara din partner i materialval och innovation för att skapa en imponerande inredningslösning som imponerar både visuellt och funktionellt.

Ett modernt storkök utrustat av Erla Teknik och Rimi Storkök, specialister på skräddarsydda inredningslösningar. Effektiva värmrier i ett professionellt kök, en del av Erla Tekniks skräddarsydda lösningar för storkök och restauranger.
Kompaktlaminat

Kompaktlaminat - Flexibilitet och Design

Kompaktlaminat – Material och innovation för enastående styrka och motståndskraft. Vårt kompaktlaminat är exceptionellt starkt och motståndskraftigt mot slitage, repor och vatten. Det är den optimala lösningen för inredningar i offentliga utrymmen med högt slitage, som skolor och sjukhus, samt för våtutrymmen och utomhusanvändning.

Är du redo att uppleva styrkan och hållbarheten av vårt kompaktlaminat? Kontakta oss för att börja din resa inom Material och innovation. Vårt erfarna team av experter hjälper dig skapa funktionella och imponerande inredningar som överträffar förväntningarna. Låt oss ta ditt projekt till nästa nivå med vårt kvalitetsmaterial och innovativa tillvägagångssätt.

Aluminium

Aluminium - Lätt och Hållbart

Aluminium – Material och innovation för lätta och starka lösningar. Aluminium är lättviktigt, korrosionsbeständigt och enkelt att arbeta med. Detta gör det till en utmärkt lösning för innovativa konstruktioner och skräddarsydda inredningar, inklusive vårt eget profil- och knutsystem.

Vill du uppleva aluminiumets lätthet och styrka i ditt nästa projekt? Kontakta oss och låt vårt erfarna team hjälpa dig att förverkliga din vision med hjälp av vårt material och innovativa tillvägagångssätt. Tillsammans kan vi skapa imponerande och funktionella lösningar som möter dina behov och överträffar förväntningarna inom Material och innovation.

Trä

Trä - Naturlig Skönhet och Funktionalitet

Trä erbjuder naturlig värme och charm till alla utrymmen. Det är hållbart och flexibelt, vilket gör det utmärkt för både traditionella och moderna designelement, från restaurangbord till receptionsdiskar och skåp.

Låt oss hjälpa dig att föra in naturlig värme och charm i ditt utrymme med våra träinredningar. Kontakta oss idag för att börja.

Plast

Plast - Mångsidighet och Låg Vikt

Plast är mycket mångsidigt och lätt att rengöra, vilket gör det lämpligt för ett brett spektrum av applikationer. Från inredningar för offentliga utrymmen till maskinskydd, erbjuder plast en kombination av praktisk funktionalitet och estetisk flexibilitet.

Är du redo att utforska möjligheterna med plast? Vänd dig till oss för att se hur plast kan skapa funktionella och estetiskt tilltalande lösningar för ditt utrymme.

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!”

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige