erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Om oss

Vi skapar bryggan mellan vision och verklighet med hjälp av skräddarsydda produkter till företag som vill ha anpassad inredning till sin verksamhet.

Vår vision - Anpassade lösningar, förenklad vardag.

På ERLA Teknik är Om oss alltid vår centrala fokus. Vi har alltid haft en klar och tydlig vision: att förenkla företagens vardag genom att leverera skräddarsydda inredningslösningar av absolut högsta klass. Vi strävar efter att skapa magiska synergier mellan teknisk expertis, innovativ design och oklanderlig kvalitet för att förvandla arbetsplatser till funktionella, inspirerande och produktiva miljöer. Med en outtröttlig drivkraft att ständigt utmana den konventionella normen och investera vår energi och passion i att utveckla framtidens smarta lösningar, har vi satt oss själva i framkant av branschen. Vi är stolta över att vara en aktiv del i våra kunders framgång, och vi ser deras framgång som ett bevis på vår egen. Välkommen till ERLA Teknik, där vi inte bara skapar inredningar – vi skapar Om oss upplevelser som förändrar sättet vi arbetar och trivs på.

Om oss ERLA Teknik

ERLA Teknik grundades 1986 i Skurup, Skåne, och är idag en ledande leverantör av skräddarsydda inredningslösningar. Med en stark vision om oss att förenkla företagens vardag erbjuder vi anpassade, innovativa och hållbara lösningar som möter våra kunders unika behov. Med vår tekniska kompetens, kreativa design och högkvalitativa material skapar vi praktiska och estetiskt tilltalande inredningar. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner som strävar efter kvalitet, pålitlighet och hållbarhet i varje projekt. Välkommen till ERLA Teknik, där vi gör företagens vardag enklare genom inspirerande inredningslösningar.

Vår vision - Anpassade lösningar, förenklad vardag.

ERLA Teknik grundades 1986 i Skurup, Skåne, och är idag en ledande leverantör av skräddarsydda inredningslösningar. Med en stark vision om att förenkla företagens vardag erbjuder vi anpassade, innovativa och hållbara lösningar som möter våra kunders unika behov. Med vår tekniska kompetens, kreativa design och högkvalitativa material skapar vi praktiska och estetiskt tilltalande inredningar. Vi är stolta över att vara en pålitlig partner som strävar efter kvalitet, pålitlighet och hållbarhet i varje projekt. Välkommen till ERLA Teknik, där vi gör företagens vardag enklare genom inspirerande inredningslösningar.

1986
ERLA Teknik grundas i Skurup, Sverige.
1998
ERLA Teknik säljs vidare, en ny era för företaget börjar.
2006
Lansering av det revolutionerande Profil- och Knutsystemet i aluminium.
2015
ERLA Teknik introducerar nya, anpassade inredningslösningar.
2022
ERLA Teknik slås ihop med RIMI Storköksinredning, med en ny ägare. En ny era för företaget börjar.
johannes-jönsson

Johannes Jönsson

Konstruktör
Image

Magnus Vahlberg

Försäljning

stefan_

Stefan Rasmusson

Projektledning
jesper_ljunggren (1)

Jesper Ljunggren

VD/Sälj
jesper_ljunggren (1)

Jesper Ljunggren

VD/Sälj

Magnus Vahlberg

Försäljning

stefan_

Stefan Rasmusson

Projektledning

johannes-jönsson

Johannes Jönsson

Konstruktör

Inredningar för storkök och restauranger

ERLA Teknik designar, tillverkar skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger, som kombinerar estetik och funktionalitet för en effektiv och välkomnande atmosfär.

Experter på skapa serveringsmöbler för både kall och varm servering av mat till era gäster. 

Erla Tekniks innovativa aluminium knutsystem som demonstrerar företagets skräddarsydda lösningar för inredningar i storkök, restauranger och vårdinrättningar.

Eget profil- och knutsystem i aluminium

Med vårt unika profil- och knutsystem i aluminium erbjuder vi oändliga möjligheter att skapa stabila, hållbara och unika lösningar för alla dina inredningsbehov.
Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar för offentlig verksamhet

Utforska vårt omfattande sortiment av mobila fasta inredningar. Vi erbjuder praktiska skåp, flexibla vagnar och smarta inredningslösningar som är noggrant designade med fokus på kvalitet, hållbarhet och enkel rengöring.
Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Vi tillverkar skräddarsydda maskinskydd för industri, utformade för att säkerställa högsta säkerhetsnivåer och effektivitet. Lita på oss för maskinskydd som håller dina maskiner säkra och ditt team skyddat.

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige