erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Material och innovation som spelar roll

Projekt och referenser

Dyk ner i ERLA Tekniks värld av banbrytande material och upptäck kraften i vår innovation för att förverkliga dina visioner.

Storkök och Restaurang

Värmerier

Till storkök och restauranger gör vi mycket. Här tar vi med några exempel på våra egna RIMI värmerier som är avsedda för varmhållning av redan varm mat.

Värmeriet har stomme av aluminiumprofiler/rostfritt/trä och fyllningar i högtryckslaminat/rostfritt/trä. Frontpanel och brunn i rostfritt stål. Värmeelementen är placerade dolt under bassängerna. I fronten är termometrar, huvudströmbrytare och termostater placerade. Huvudströmbrytare och termostater är försedda med kontrollampa. Ventiler till avloppet är placerade under fronten. Märkskylt är placerad vid anslutningssladden.

Utförda projekt
+ 0
Storkök och Restaurang

Kyl

Ibland är det inte bara värme i kunderna behöver. Här tar vi med några exempel på våra egna RIMI kylar som är avsedda för hålla maten kall och vid rätt temperatur.

Kylen har en stomme av aluminiumprofiler/rostfritt/trä och fyllningar i högtryckslaminat/rostfritt/trä. Frontpanelen och droppfångaren är tillverkade i rostfritt stål. Kylaggregaten är strategiskt placerade för optimal kylfördelning. På fronten finns temperaturmätare, huvudströmbrytare och termostater för noggrann temperaturkontroll. Huvudströmbrytaren och termostaterna är utrustade med indikatorlampor för enkel avläsning. Avloppets ventiler är diskret placerade under frontpanelen. En tydlig märkskylt finns vid anslutningssladden för enkel identifiering.

Utförda projekt
+ 0

Uppskattad av skolor och offentliga sektorn

Erla Teknik har genom åren etablerat sig som en betrodd partner inom storköksbranschen. Vi är specialiserade på att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov. Vår gedigna erfarenhet sträcker sig från skolor till offentliga verksamheter, vilket vittnar om vår flexibilitet och kapacitet att hantera både stora och komplexa projekt. Med Erla Teknik kan du förvänta dig högkvalitativa kökslösningar som är både effektiva och hållbara. Utforska Erla Tekniks värld av skräddarsydda storkökslösningar idag!

Tidigare projekt

Erla Teknik har genom åren etablerat sig som en betrodd partner inom storköksbranschen. 

Skolor

Hyllfack, EDITION

Resturang

Skåp

Skåp för matsal med vattenstation
Skolor

Skol-värmeri

Skola i Skåne
Detta är ett av många värmerier vi hade skapat efter kundförfrågan. Välkommen med din förfrågan!
Mobila och fasta inredningar till offentlig verksamhet & företag

Kompaktlaminat - Flexibilitet och Design

Produkter i kompaktlaminat har många fördelar!

Finns i massor av färger se Formica

Laminaten tål väta och slitage mycket bra. Även på ”öppna” kanter.

Används med fördel där det utsätts för vatten och även starkare rengöringsmedel.

Tål även hett vatten och desinficerande medel.

Ett utmärkt material som vi är specialister på att hantera!

Kontakta oss gärna för mer information.

Profil- och Knutsystem i Aluminium

Framtiden för Anpassade Inredningslösningar

Erla Teknik är stolta att introducera vårt unika Profil- och Knutsystem i Aluminium – en egen lösning för anpassade inredningslösningar.

Genom att kombinera aluminiums robusthet och flexibilitet, skapar vi skräddarsydda, hållbara och stabila lösningar som är formade för att passa dina unika behov. Med år av erfarenhet och branschkunskap har Erla Teknik utvecklat och förfinat detta system för att överträffa dina förväntningar. Välkommen till framtidens inredningslösningar med Erla Teknik!

Inredningar för storkök och restauranger

ERLA Teknik designar, tillverkar skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger, som kombinerar estetik och funktionalitet för en effektiv och välkomnande atmosfär.

Experter på skapa serveringsmöbler för både kall och varm servering av mat till era gäster. 

Erla Tekniks innovativa aluminium knutsystem som demonstrerar företagets skräddarsydda lösningar för inredningar i storkök, restauranger och vårdinrättningar.

Eget profil- och knutsystem i aluminium

Med vårt unika profil- och knutsystem i aluminium erbjuder vi oändliga möjligheter att skapa stabila, hållbara och unika lösningar för alla dina inredningsbehov.
Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar

Utforska vårt omfattande sortiment av mobila fasta inredningar. Vi erbjuder praktiska skåp, flexibla vagnar och smarta inredningslösningar som är noggrant designade med fokus på kvalitet, hållbarhet och enkel rengöring.
Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Vi tillverkar skräddarsydda maskinskydd för industri, utformade för att säkerställa högsta säkerhetsnivåer och effektivitet. Lita på oss för maskinskydd som håller dina maskiner säkra och ditt team skyddat.
erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige