erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Unika lösningar inom

Maskinskydd för industrin

ERLA Teknik specialiserar sig på maskinskydd för industri. Vi erbjuder högkvalitativa lösningar, designade för optimal säkerhet och prestanda i krävande industriella miljöer. Våra robusta och pålitliga maskinskydd är byggda för att uthärda.

Varför Maskinskydd?

Skydda utrustning och personal med skräddarsydda lösningar

Vi strävar efter att inte bara uppfylla dina specifika behov, men även att överträffa dina förväntningar genom att erbjuda innovativa, skräddarsydda lösningar som bidrar till att skydda din utrustning och dina medarbetare, samtidigt som vi optimerar dina produktionsflöden.

Bra maskinskydd spelar en avgörande roll inom industriell verksamhet. De skyddar inte bara maskiner mot skador, men främst bidrar de till att skydda medarbetare mot potentiella skador och olyckor. Därtill, med korrekt designade maskinskydd kan man förhindra onödiga avbrott i produktionen, vilket bidrar till högre effektivitet och produktivitet. Skräddarsydda lösningar från ERLA Teknik ger det bästa skyddet, eftersom de är anpassade efter specifika behov och krav i varje enskilt fall. Vi strävar efter att erbjuda lösningar som är lika unika som dina utmaningar.

Maximerad Produktivitet

Optimerade produktionsflöden med maskinskydd

ERLA Tekniks maskinskydd bidrar inte bara till en säkrare arbetsplats, men även till ökad effektivitet. Genom att skapa anpassade lösningar kan vi hjälpa till att optimera dina produktionsflöden, minimera onödiga avbrott och förbättra produktiviteten. 

Vårt team av erfarna designers och ingenjörer arbetar noggrant för att förstå dina specifika behov och skapa lösningar som möter dessa. Med ERLA Tekniks maskinskydd får du mer än bara skydd – du får en partner som är engagerad i din verksamhets framgång.

För kvalitet spelar roll

Alla våra produkter är stolt tillverkade i Skurup, Skåne, på ERLA Tekniks egen produktionsanläggning. Vi lägger stor vikt vid att hålla hela tillverkningsprocessen inom våra egna lokaler – från design till färdig produkt. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten på våra inredningslösningar.

Varje produkt skapas för hand av våra erfarna hantverkare, som använder endast högkvalitativt svenskt stål och laminat. Resultatet är hållbara, pålitliga produkter som är designade för att stå emot tidens tand och möta de krävande behoven i ditt utrymme.

Vi på ERLA Teknik tror på att använda de bästa materialen för att skapa våra högkvalitativa inredningar, och därför väljer vi svenskt stål. Detta stål, känt för sin styrka och hållbarhet, bidrar till att ge våra produkter den långa livslängd och höga prestanda våra kunder förväntar sig.

När det gäller våra laminerade ytor, vänder vi oss till svenskt kompaktlaminat. Detta högpresterande material kombinerar hållbarhet och estetik, vilket ger en yta som är både robust och visuellt tilltalande. Dess förmåga att motstå slitage och fukt gör det till ett utmärkt val för de krävande miljöer där våra inredningar ofta placeras.

På ERLA Teknik, använder vi ofta aluminium i våra produkter på grund av dess unika kombination av lätthet och styrka. Dessutom är aluminium korrosionsresistent och har utmärkt hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt material för våra inredningar. Med sin moderna estetik bidrar aluminium till att skapa visuellt tilltalande och hållbara lösningar.

Trä är ett tidlöst material som erbjuder naturlig skönhet och varm estetik. På ERLA Teknik, väljer vi noga ut våra trämaterial för deras kvalitet och hållbarhet. Trä skapar en välkomnande atmosfär i alla utrymmen, och dess mångsidighet gör att det kan användas i en mängd olika inredningslösningar."

Vi använder också plast i många av våra produkter på grund av dess flexibilitet och mångsidighet. Plast kan formas till nästan alla former och storlekar, vilket gör det möjligt för oss att skapa unika och anpassade lösningar. Dessutom erbjuder plast en mängd olika finish och färger, vilket gör det till ett utmärkt material för att skapa inredningar som passar varje kunds unika stil och smak.

Relaterade tjänster

Ett modernt storkök utrustat av Erla Teknik och Rimi Storkök, specialister på skräddarsydda inredningslösningar. Effektiva värmrier i ett professionellt kök, en del av Erla Tekniks skräddarsydda lösningar för storkök och restauranger.

Storkök & Restaurang

Skräddarsydd sjukhusinredning av Erla Teknik med anpassade aluminiumsystem, inklusive väggpaneler, receptionsdiskar och specialdesignade arbetsytor, skapade för att främja en effektiv arbetsmiljö och en välkomnande atmosfär för patienter och besökare.

Mobila och fasta inredningar för offentlig verksamhet

Produktionsprocessen hos Erla Teknik där skräddarsydda inredningslösningar för storkök, restauranger, vård och omsorg skapas med hjälp av innovativa aluminiumsystem.

Maskinskydd för industri

Klar att förvandla din vision till verklighet?

Om du är redo att förvandla din vision till verklighet, väntar vi ivrigt på att hjälpa dig. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och låt oss börja resan tillsammans!”

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige