erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Aluminiumprofiler med knutsystem​

Kärnan i vår verksamhet är våra skräddarsydda lösningar med aluminiumprofiler. Genom vårt  knutsystem och vår tekniska kompetens kan vi tillhandahålla produkter och tjänster som kombinerar innovation och hållbarhet. 

Varför välja Erla Tekniks aluminiumprofiler?

Våra specialdesignade profiler erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av miljöer, optimerade för att möta dina specifika behov med högsta möjliga effektivitet och minsta möjliga underhåll. 

Flexibilitet och anpassning

Våra aluminiumprofiler är utformade för att vara extremt flexibla, vilket ger våra kunder möjligheten att förverkliga nästan vilken design som helst. Med vårt knutsystem kan vi snabbt och effektivt skapa konstruktioner som är skräddarsydda för specifika utrymmen och funktioner. 

Hållbarhet och styrka

Aluminium är känt för sin hållfasthet och lätthet, vilket gör det till ett perfekt val för både mobila och fasta inredningar. Våra profiler håller hög kvalitet och tål tuffa miljöer. Knutsystemet levererar sannolikt marknadens högsta styrka och hållbarhet med sin unika och beprövade konstruktion.

Enkel montering och underhåll

Vår erfarenhet och kunskap säkerställer att montering och underhåll av våra aluminiumprofiler är både snabbt och enkelt. Det effektiviserar hela processen från installation till daglig användning och underhåll, vilket sparar både tid och resurser för våra kunder. 

Användningsområden för våra aluminiumprofiler

Våra aluminiumprofiler är designade för att passa in i en mängd olika miljöer och användningsområden. I storkök och restauranger är våra profiler perfekta på grund av deras lättstädade ytor och hållbarhet. Det säkerställer att de kan stå emot de ofta krävande köksförhållanden med höga temperaturer och konstant användning.  

I industriella sammanhang tillför våra profiler strukturell styrka och för att skapa säkra och effektiva arbetsplatser. De används både till att konstruera allt från maskinskydd till mer komplexa strukturer som kräver både flexibilitet och hållfasthet. Deras modulära natur gör dem snabbt och enkelt att anpassa och omkonfigurera efter behov, vilket är avgörande i dynamiska industriella miljöer. 

Smidig montering, oändliga möjligheter

ERLA Tekniks aluminiumprofiler med knutsystem​ revolutionerar byggprocessen. Systemets intuitiva design förenklar monteringen, medan dess modulära natur möjliggör ett brett spektrum av anpassningar. Oavsett om du behöver kompakta lösningar för ett litet utrymme, eller omfattande inredningar för stora utrymmen, gör vår teknologi det möjligt. Dessutom ger vårt system dig friheten att experimentera och förändra din design över tid. Med ERLA Tekniks Profil- och Knutsystem i aluminium är gränserna för vad du kan skapa verkligen oändliga

Kvalitet spelar roll

Alla våra produkter är stolt tillverkade i Skurup, Skåne, på ERLA Tekniks egen produktionsanläggning. Vi lägger stor vikt vid att hålla hela tillverkningsprocessen inom våra egna lokaler – från design till färdig produkt. Detta ger oss full kontroll över kvaliteten på våra inredningslösningar.

Varje produkt skapas för hand av våra erfarna hantverkare, som använder endast högkvalitativt svenskt stål och laminat. Resultatet är hållbara, pålitliga produkter som är designade för att stå emot tidens tand och möta de krävande behoven i ditt utrymme.

Vi på ERLA Teknik tror på att använda de bästa materialen för att skapa våra högkvalitativa inredningar, och därför väljer vi svenskt stål. Detta stål, känt för sin styrka och hållbarhet, bidrar till att ge våra produkter den långa livslängd och höga prestanda våra kunder förväntar sig.

När det gäller våra laminerade ytor, vänder vi oss till svenskt kompaktlaminat. Detta högpresterande material kombinerar hållbarhet och estetik, vilket ger en yta som är både robust och visuellt tilltalande. Dess förmåga att motstå slitage och fukt gör det till ett utmärkt val för de krävande miljöer där våra inredningar ofta placeras.

På ERLA Teknik, använder vi ofta aluminium i våra produkter på grund av dess unika kombination av lätthet och styrka. Dessutom är aluminium korrosionsresistent och har utmärkt hållbarhet, vilket gör det till ett idealiskt material för våra inredningar. Med sin moderna estetik bidrar aluminium till att skapa visuellt tilltalande och hållbara lösningar.

Trä är ett tidlöst material som erbjuder naturlig skönhet och varm estetik. På ERLA Teknik, väljer vi noga ut våra trämaterial för deras kvalitet och hållbarhet. Trä skapar en välkomnande atmosfär i alla utrymmen, och dess mångsidighet gör att det kan användas i en mängd olika inredningslösningar."

Vi använder också plast i många av våra produkter på grund av dess flexibilitet och mångsidighet. Plast kan formas till nästan alla former och storlekar, vilket gör det möjligt för oss att skapa unika och anpassade lösningar. Dessutom erbjuder plast en mängd olika finish och färger, vilket gör det till ett utmärkt material för att skapa inredningar som passar varje kunds unika stil och smak.

Vill du förvandla din vision till verklighet?

Är du redo att ta ditt projekt till nästa nivå med Erla Tekniks aluminiumprofiler? Kontakta oss idag för en personlig konsultation och upptäck hur våra skräddarsydda lösningar kan anpassas för att möta dina unika behov. Låt oss tillsammans skapa miljöer som inte bara är funktionella utan även hållbara och estetiskt tilltalande.

Du kan även ringa oss för att prata med en av våra experter direkt

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige