erla teknik logo, rimi storkök logo

Från den första juli så har InterMatic Storkök integrerats med ERLA Teknik

Skräddarsydda lösningar för unika behov & önskemål

Kylutrustning till storkök & restaurang

Vi på ERLA Teknik erbjuder kylar av banbrytande material och är specialiserade på att skapa skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov, oavsett bransch. 

Kylutrustning

Vi på ERLA Teknik skapar skräddarsydda lösningar som optimerar förvaring och kylning av matvaror vid servering, säkerställande av optimal temperatur och kvalitet. Vår gedigna erfarenhet sträcker sig från skolor till flertalet verksamheter, vilket vittnar om vår flexibilitet och kapacitet att hantera både stora och komplexa projekt. Med ERLA Teknik kan ni förvänta er högkvalitativa lösningar för förvaring och servering av kylvaror som är både effektiva och hållbara.

Storköksutrustning för kylvaror

ERLA Teknik är ledande inom design och tillverkning av skräddarsydda inredningar för storkök och restauranger. Vi förenar estetik och funktionalitet för att skapa effektiva och inbjudande miljöer. Vårt fokus ligger på att skapa skräddarsydda storköksutrustning för både kall och varm servering. Ta del av några av våra tidigare arbeten nedan, men kom ihåg att vi skapar skräddarsydda lösningar efter varje unikt behov och önskemål!

Kylutrustning & tidigare arbeten

På Erla Teknik är vi stolta över att ha ett brett spektrum av återkommande kunder. Dessa kunder litar kontinuerligt på vår expertis för att utveckla och underhålla skräddarsydda lösningar som uppfyller deras specifika behov.

Skol-Kyl

Fyll ut med relevant text. Behöver info från Jesper
 

Kylbänk för restaurang

Värmeri

Kylbänk med sidobord för en smidig användarupplevelse

Kylbänk med möjlighet till servering av flera alternativ

Kylskåp med förvaring på höjden

Kylbänk för servering av ett brett utbud av alternativ

Kylbänk i alternativ färg efter önskemål

Starta upp ett projekt

1. Berätta om ditt projekt

Starta med att fylla i en kort formulär om ditt tekniska behov eller projektidé. Ju mer detaljer du ger oss, desto bättre kan vi förstå och hjälpa dig.

2. Vi utforskar möjligheterna

Vårt team av experter granskar din förfrågan och utvecklar en skräddarsydd lösning. Vi garanterar en innovativ och kostnadseffektiv strategi för ditt unika projekt.

3. Din personliga offert

Inom kort får du en detaljerad offert med tidsramar och prisförslag. Vår offert ger dig en klar bild av hur vi kan förverkliga ditt projekt.

Du kan även ringa oss för att prata med en av våra experter direkt

erla teknik logo, rimi storkök logo

Kontakta oss

Västergatan 44

274 32 Skurup

Sverige